Cikkek, interjúk

Mi mindent tud a Meety foglalási naptára?

A Meety naptár funkciójával termenként követhető, hogy azok mikor foglaltak, illetve szabadok. Kiadó Partnereink a rajtunk keresztüli foglalásokon kívül saját, belső foglalásaikat is egyszerűen vezethetik benne, akár a meglévő naptárjuk szinkronizációjával.
Dr. Murányi Ildikó, az Országos Mediátor Iroda vezetője

Milyen az ideális tárgyaló a mediációhoz?

Interjú-sorozatunkban különböző szakmák képviselői mondják el, milyen tárgyalóban a leghatékonyabb a megbeszélés, milyen szempontok alapján szoktak tárgyalót választani. Ebben a részben Dr. Murányi Ildikót, az Országos Mediátor Iroda vezetőjét kérdeztük.

Hol találkoznak ügyfeleikkel a coach-ok, trénerek, pszichológusok és mediátorok a jövőben?

Vegyük azt a helyzetet, hogy túl vagyunk a covid járványon, mindenhová szabadon lehet menni, sehol sem kell fertőzéstől tartani. Már hónapok óta nyitva vannak az éttermek, szállodák, gyakorlatilag minden úgy áll, mint 2020 márciusa előtt. 2021 májusában zajlott kérdőíves kutatásunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy a coach-ok, trénerek, pszichológusok, mediátorok milyen helyszíneket fognak igénybe venni a tevékenységük végzéséhez.

Kisebb céges események már most, nagyobb, nemzetközi rendezvények csak két év múlva?

A jövő a hibrid rendezvényeké, 2023 előtt nemigen tér magához a rendezvényszakma - többek között ezeket vetíti előre Buday Kollárik Tímea, a Menedzserek Országos Szövetségének ügyvezetője, aki saját rendezvényszervező cégének szemszögéből is rálát a területre. Interjú.
terembérlés videóinterjú

Interjú a Meety egyik alapítójával

Részt vettünk a VIII. Magyar Marketing Fesztiválon. Teremközvetítő portálunk ötletéről, működéséről, a próbaüzemről és a kétirányú piacépítésről az eseményt követően videóinterjú készült, mely a Fesztiválhoz köthető marketing[PASS] csoportban jelent meg. A Meety egyik alapítóját és üzletfejlesztési vezetőjét, Bakos Gábort Petrus Krisztina kérdezte 2021. februárjában.
Pénznem
  • HUF (Ft)
  • EUR (Eur)
Nyelv választás
  • HU
  • EN