Cikkek, interjúk

tárgyalóterem tréninghelyszín, tréningterem

Milyen az ideális tréningterem?

Interjú-sorozatunkban különböző szakmák képviselői mondják el, milyen tárgyalókra, termekre van szükségük munkájuk során. Ebben a részben Gyuricza Anikóval beszélgettünk, aki a Vintage Akadémia egyik vezetőjeként mintegy 20 éve tart személyiségfejlesztő tréningeket, mind bérelt helyszíneken, mind saját tréningtermeikben.
Meety foglalási taptár

Mi mindent tud a Meety foglalási naptára?

A Meety naptár funkciójával termenként követhető, hogy azok mikor foglaltak, illetve szabadok. Kiadó Partnereink a rajtunk keresztüli foglalásokon kívül saját, belső foglalásaikat is egyszerűen vezethetik benne, akár a meglévő naptárjuk szinkronizációjával.
Dr. Murányi Ildikó, az Országos Mediátor Iroda vezetője

Milyen az ideális tárgyaló a mediációhoz?

Interjú-sorozatunkban különböző szakmák képviselői mondják el, milyen tárgyalóban a leghatékonyabb a megbeszélés, milyen szempontok alapján szoktak tárgyalót választani. Ebben a részben Dr. Murányi Ildikót, az Országos Mediátor Iroda vezetőjét kérdeztük.
grafikonok

Hol találkoznak ügyfeleikkel a coach-ok, trénerek, pszichológusok és mediátorok a jövőben?

Vegyük azt a helyzetet, hogy túl vagyunk a covid járványon, mindenhová szabadon lehet menni, sehol sem kell fertőzéstől tartani. Már hónapok óta nyitva vannak az éttermek, szállodák, gyakorlatilag minden úgy áll, mint 2020 márciusa előtt. 2021 májusában zajlott kérdőíves kutatásunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy a coach-ok, trénerek, pszichológusok, mediátorok milyen helyszíneket fognak igénybe venni a tevékenységük végzéséhez.
Buday Kollárik Tímea

Kisebb céges események már most, nagyobb, nemzetközi rendezvények csak két év múlva?

A jövő a hibrid rendezvényeké, 2023 előtt nemigen tér magához a rendezvényszakma - többek között ezeket vetíti előre Buday Kollárik Tímea, a Menedzserek Országos Szövetségének ügyvezetője, aki saját rendezvényszervező cégének szemszögéből is rálát a területre. Interjú.
Pénznem
  • HUF (Ft)
  • EUR (Eur)
Nyelv választás
  • HU
  • EN