Cikkek, interjúk

meety

Közlemény - Meety közösségi finanszírozási kampány (2023.08.29.)

Meety Tőkeportál közösségi finanszírozás

Meety közösségi finanszírozási kampány - 7. Befektetői találkozó - beszélgetés Fehér Attilával...

Augusztus 3-án tartottuk 7. Befektetői találkozónkat, amely a Tőkeportálon futó közösségi finanszírozási kampányunkhoz kapcsolódik. Fehér Attilával, a House of Business ügyvezetőjével és partnerével beszélgettünk az "irodahotelekről", az irodapiac átalakulásáról és ezen belül a Meety szerepéről. Videófelvétel és szöveges összefoglaló a találkozóról.

Flanek Éva a Tőkeportál Kanapé Pitch podcastjében

A Meety egyik vezetőjét, Flanek Évát kérdezték a Tőkeportál Kanapé Pitch podcast sorozatában. Az adásból és az írott verzióból kiderül, hogyan hasznosítja Éva az Airbnb-s tapasztalatait a Meety-ben és hogy a hétköznapok során milyen élmények érik, milyen különleges bérlőink vannak.

Meety közösségi finanszírozási kampány - 5. Befektetői találkozó - videó

A Tőkeportálon futó közösségi finanszírozási kampányunk nyílt szakaszában bárki tulajdonos lehet a Meety-ben, akár már néhány tízezer forinttal. Június 22-én tartottuk 5. Befektetői találkozónkat, melyen vendégünk volt egyik bérlő Ügyfelünk. A találkozóról itt megtekinthető a felvétel, valamint egy rövid összefoglaló is olvasható.

Meety közösségi finanszírozási kampány - 4. Befektetői találkozó - videó

A Tőkeportálon futó közösségi finanszírozási kampányunk nyílt szakaszában bárki tulajdonos lehet a Meety-ben, akár már néhány tízezer forinttal. Június 6-án tartottuk 4. Befektetői találkozónkat, melyen vendégünk volt egyik kiadó Partnerünk. A találkozóról itt megtekinthető a felvétel, valamint egy rövid összefoglaló is olvasható.
Pénznem
  • HUF (Ft)
  • EUR (Eur)
Nyelv választás
  • HU
  • EN