Cikkek, interjúk

“Valahol azért fontos a világítás, hogy észrevegyük, valahol azért, hogy ne...”

Arra voltunk kíváncsiak, milyen funkciójú helyiségekben van kiemelt jelentősége a világításnak. Gál Tamás és Matus Mónika, a Kermann LED vezetői válaszoltak kérdésünkre.

Interjú az Üzleti Kör alapítójával, Kocsis Zsuzsannával, és szervezőjével, Magyari Ildikóval...

A cégvezetők nagy része tisztában van vele, hogy a kapcsolatépítés a hatékonyság szempontjából kulcsfontosságú. Nehéz azonban választani azok között az üzleti klubok, közösségek, csoportok között, akikhez ebből a célból - különböző feltételekkel - csatlakozni lehet. 2021 decemberében hat ilyen szervezet vezetőjével készítettünk részletes, gyakorlati kérdéseket tisztázó interjúkat, hogy segítsenek dönteni. Sorozatunk folytatódik, ezúttal az Üzleti Kör rendezvényén jártunk.

Mit kell tudnia a világításnak egy rendezvényteremben?

Rendezvényterem és rendezvényterem között óriási különbségek vannak - ezt nap mint nap tapasztaljuk. A termek világítása is nagyon változó; ahogy írásunkból kiderül, az a legideálisabb, ha rendezvényenként finomíthatóak a fények.

Mi alapján válasszunk megfelelő lámpákat az irodába, tárgyalóba?

Ha a pénztárcánk engedi, magától értetődőnek tűnik, hogy az irodánk, tárgyalónk vagy rendezvénytermünk világításához jó minőségű termékeket választunk. De honnan tudjuk laikusként, hogy mit jelent a “magas minőség” a világítástechnikában?
tárgyaló világítás

Világítás az irodában és a tárgyalóban - mire figyeljünk?

Egy új iroda, tárgyaló berendezése során már a tervezési szakaszban érdemes bevonni világítástechnikával foglalkozó szakembereket. Ha pedig kész irodába költözünk, szintén célszerű pár dolgot ellenőrizni.
Pénznem
  • HUF (Ft)
  • EUR (Eur)
Nyelv választás
  • HU
  • EN