Cikkek, interjúk

Költséget csökkentenél? Add bérbe a tárgyalód - vagy épp bérelj egyet saját iroda helyett!...

Mi lett az egyik alapvető problémája sok kisvállalkozásnak az utóbbi két évben? Hogy mennyire éri meg irodahelyiséget fenntartaniuk. Hol azért, mert nagyobb részt átálltak az otthoni munkavégzésre, és a közös iroda többnyire kihasználatlan – de ugyanúgy fizetni kell a fenntartását. Hol pedig azért, mert drasztikusan megnövekedtek a költségek, akár a bérleti díjakat, akár a rezsiköltséget tekintve. Akár megtartottuk a saját irodánkat, akár lemondtunk róla, költséghatékony megoldást kínálhat nekünk egy új felület. Hogy hogyan? Kiderül a cikkből.
világítás

“Valahol azért fontos a világítás, hogy észrevegyük, valahol azért, hogy ne...”

Arra voltunk kíváncsiak, milyen funkciójú helyiségekben van kiemelt jelentősége a világításnak. Gál Tamás és Matus Mónika, a Kermann LED vezetői válaszoltak kérdésünkre.

Interjú az Üzleti Kör alapítójával, Kocsis Zsuzsannával, és szervezőjével, Magyari Ildikóval...

A cégvezetők nagy része tisztában van vele, hogy a kapcsolatépítés a hatékonyság szempontjából kulcsfontosságú. Nehéz azonban választani azok között az üzleti klubok, közösségek, csoportok között, akikhez ebből a célból - különböző feltételekkel - csatlakozni lehet. 2021 decemberében hat ilyen szervezet vezetőjével készítettünk részletes, gyakorlati kérdéseket tisztázó interjúkat, hogy segítsenek dönteni. Sorozatunk folytatódik, ezúttal az Üzleti Kör rendezvényén jártunk.

Mit kell tudnia a világításnak egy rendezvényteremben?

Rendezvényterem és rendezvényterem között óriási különbségek vannak - ezt nap mint nap tapasztaljuk. A termek világítása is nagyon változó; ahogy írásunkból kiderül, az a legideálisabb, ha rendezvényenként finomíthatóak a fények.

Mi alapján válasszunk megfelelő lámpákat az irodába, tárgyalóba?

Ha a pénztárcánk engedi, magától értetődőnek tűnik, hogy az irodánk, tárgyalónk vagy rendezvénytermünk világításához jó minőségű termékeket választunk. De honnan tudjuk laikusként, hogy mit jelent a “magas minőség” a világítástechnikában?
Pénznem
  • HUF (Ft)
  • EUR (Eur)
Nyelv választás
  • HU
  • EN