Cikkek, interjúk

Ön is lehet Meety-tulajdonos

Nyílt szakaszába lépett közösségi finanszírozási kampányunk. Bárki Meety befektetővé válhat, akár 50ezer forintos összeggel.
Meety Tőkeportál

Ajánlat kiadó Partnereknek és Meety Befektetőknek

Speciális ajánlatot dolgoztunk ki azon kiadó Partnereinknek, akik úgy döntenek, egyúttal a Meety tulajdonosaivá is válnak. Ajánlatunk azon Befektetőinkre is vonatkozik, akik később kiadásra kínálják termeiket a Meety-n keresztül és így válnak kiadó Partnerré.
Meety Tőkeportál

Meety közösségi finanszírozási kampány - 2. Befektetői találkozó - videó

Közösségi finanszírozási kampányunk jelenleg zárt szakaszban van a Tőkeportálon. Ez azt jelenti, hogy már lehetőség van befektetni, akár néhány tízezer forinttal bárki tulajdonos lehet a Meety-ben. Május 2-án tartottuk 2. Befektetői találkozónkat.

Költséget csökkentenél? Add bérbe a tárgyalód - vagy épp bérelj egyet saját iroda helyett!...

Mi lett az egyik alapvető problémája sok kisvállalkozásnak az utóbbi két évben? Hogy mennyire éri meg irodahelyiséget fenntartaniuk. Hol azért, mert nagyobb részt átálltak az otthoni munkavégzésre, és a közös iroda többnyire kihasználatlan – de ugyanúgy fizetni kell a fenntartását. Hol pedig azért, mert drasztikusan megnövekedtek a költségek, akár a bérleti díjakat, akár a rezsiköltséget tekintve. Akár megtartottuk a saját irodánkat, akár lemondtunk róla, költséghatékony megoldást kínálhat nekünk egy új felület. Hogy hogyan? Kiderül a cikkből.
világítás

“Valahol azért fontos a világítás, hogy észrevegyük, valahol azért, hogy ne...”

Arra voltunk kíváncsiak, milyen funkciójú helyiségekben van kiemelt jelentősége a világításnak. Gál Tamás és Matus Mónika, a Kermann LED vezetői válaszoltak kérdésünkre.
Pénznem
  • HUF (Ft)
  • EUR (Eur)
Nyelv választás
  • HU
  • EN