Rendezvényterem

Saját rendezvényterem még a nagyobb cégeknél is ritkán van, és általában nem is érdemes ilyet fenntartani, hacsak nem a saját rendezvények tartása, esetleg a termek bérbeadása a fő profil.

, oktatást, tréninget, tárgyalással egybekötött ebédet-vacsorát már csak azért is érdemes direkt erre a célra szolgáló rendezvényteremben tartani, mert ott az egyéb kiegészítő szolgáltatások és a catering is könnyen megoldható.

nagy rendezvényterem

A rendezvényteremek általában legalább 20 fősek, gyakori az 50-100 fő befogadóképességű terem, de nagyobb rendezvényekre sok száz fős teremre is szükség lehet.

Manapság már szinte elengedhetetlen, hogy egy rendezvényteremben legyen valamilyen, kivetítésre alkalmas eszköz - ez lehet projektor, és egyre népszerűbbek az okostévék, okostáblák. Fontos emellett a hangosítás kérdése - a rendezvény szervezésekor a technikai eszközökkel kapcsolatban rengeteg a pontosítani való.

Egy rendezvény sikerét nagyban befolyásolja - a környezeten és a programon túl -, hogy mivel látjuk vendégül a résztvevőket. A rendezvénytermek fenntartói többnyire különböző catering csomagokat, kávészünet lehetőségeket kínálnak a terem mellé, melyekből előre választhatunk a szervezés során.

rendezvenyterem terített asztal

A rendezvénytermek bérlésénél - például az étel-ital rendelése miatt - többnyire előleget kell fizetni, így válik véglegessé a foglalás. Mivel nagyon sok apró részletet kell tisztázni, hogy valóban úgy sikerüljön a rendezvény, ahogy a szervező szeretné, a nagyobb rendezvénytermek foglalása egyedi ajánlat alapján történik.

A rendezvénytermek ára

A rendezvényterem bérlésének ára többnyire a következő tételekből áll:

  • a terem bérleti díja
  • kiegészítő szolgáltatások, technikai eszközök díjai (ezeket tartalmazhatja maga a terembérleti díj, ilyenkor ezek nem jelentenek plusz költséget)
  • catering csomagok (ezek ára mindig a résztvevők számához igazodik)

A legalacsonyabb terembérleti díjak napi 20-30 ezer forintnál kezdődnek, és a százezres nagyságrend sem ritka. A catering csomagok esetében az ásványvizes-üdítős kávészünetek párszáz forintos árától a többezer forintos melegételes menükig széles a választék.

Amennyiben céges rendezvényt tervez, nézzen körül oldalunk teremkínálatában, vagy keressen minket elérhetőségeinken, és ajánlunk az Ön igényeihez illő termet!

Pénznem
  • HUF (Ft)
  • EUR (Eur)
Nyelv választás
  • HU
  • EN