Miért béreljen tárgyalót?

A weboldalon szereplő termeken kívül számos további lehetőséget tudunk ajánlani, akár személyre szabottan (részletek a Szolgáltatásaink menüpont alatt). Ha nem talált az elképzeléseinek megfelelő tárgyalót, oktatótermet vagy rendezvénytermet, keressen minket elérhetőségeinken, vagy a jobb alsó sarokban lévő chat felületen!

A Meety létrejöttének legfontosabb célja, hogy megfelelő helyszínt biztosítson az üzletemberek személyes tárgyalásaihoz, valamint oktatásokra, céges előadásokra és rendezvényekre alkalmas termeket ajánljon. Az email, telefon, chat, videokonferencia elterjedt kommunikációs formák, azonban semmi sem képes teljes egészében helyettesíteni a személyes megbeszéléseket - mi ebben hiszünk! (Olvassa el a COVID vírus hatásai kapcsán készített tanulmányunkat: Online vagy személyesen - milyen lesz a vírus utáni céges világ?)

Gyakran felmerülő kérdés, hogy hol találkozzanak a felek? Jellemzően három lehetőség fordul elő:

 1. Valamelyik tárgyaló fél cégénél egy tárgyalóban.
 2. Egy étteremben vagy kávézóban.
 3. Valamely fél lakásán.

De mi a helyzet akkor, ha a következő akadályok merülnek fel?

 1. Nincs szabad tárgyaló. Túl kicsi a tárgyaló. Túl messze van az egyik félnek a másik fél cége. Egyáltalán nincs a feleknek tárgyalója. Nem eléggé bizalmas a környezet.
 2. Túlságosan zajos és zsúfolt a hely. Kötelező jelleggel fogyasztani kell, ami felesleges költséggel jár. Nincs projektor, pedig prezentálni szeretne az egyik fél. Nem lehet bizalmasan beszélgetni.
 3. Kényelmetlen a családnak. Kellemetlen az egész szituáció.

Nos, ezekre a problémákra jelent megoldást a Meety. Partnereink tárgyalóit Ön weboldalunkon keresztül le tudja foglalni a megbeszélés idejére. Így mindenkinek megfelelő helyen, csendes, nyugodt környezetben, a megfelelő szolgáltatások rendelkezésre állásával tud üzleti tárgyalásokat lebonyolítani. Az egyes tárgyalókat megfelelőségi ellenőrzés után engedjük csak weboldalunkon megjelenni, valamint minden tárgyalót értékelnek a felhasználók, így Ön előre tájékozódhat, milyen helyre is hívja meg üzleti partnerét.

Ezek után joggal merülhet fel Önben két kérdés:

 • Egyáltalán szükségünk van saját tárgyalóra? - Ez ügyféltől, cégtől függ, de a Meety használata mellett nem feltétlenül éri meg saját tárgyalót tartani.
 • Van saját tárgyalónk, de ritkán használjuk. Ki tudnánk adni akár 1-2 órára és ezzel plusz bevételhez jutni? - Erre a kérdésre a “Tárgyaló kiadás előnyei” menüpontunk egyértelmű választ ad!

 

Kérjük, hogy minden észrevételt, ötletet, javaslatot osszon meg velünk! Erre bármikor lehetősége van IDE kattintva egy kérdőív formájában.
A rendszer továbbfejlesztésének elősegítése kapcsán szívesen vesszük, ha az ITT elérhető kérdőíven válaszol néhány kérdésre, amely az Ön szokásaival kapcsolatos.

 

FOGLALÁS

Pénznem
 • HUF (Ft)
 • EUR (Eur)
Nyelv választás
 • HU
 • EN