Meety közösségi finanszírozási kampány - 5. Befektetői találkozó - videó

A Tőkeportálon futó közösségi finanszírozási kampányunk nyílt szakaszában bárki tulajdonos lehet a Meety-ben, akár már néhány tízezer forinttal. Június 22-én tartottuk 5. Befektetői találkozónkat, melyen vendégünk volt egyik bérlő Ügyfelünk. A találkozóról itt megtekinthető a felvétel, valamint egy rövid összefoglaló is olvasható.

A nyílt szakaszban a kampányoldal már nyilvános, bárki láthatja, bárki befektethet. A kampány záró dátuma 2023. július 16., illetve, ha hamarabb összegyűlik a kampányban kiírt maximális összeg – azaz 50 millió forint -, akkor akár már korábban lezárul a lehetőség. A nyílt szakaszban a kampányoldal már nyilvános, bárki láthatja, bárki befektethet. A kampány záró dátuma 2023. július 16., illetve, ha hamarabb összegyűlik a kampányban kiírt maximális összeg – azaz 50 millió forint -, akkor akár már korábban lezárul a lehetőség.

A befektetői találkozó résztvevőinek levetítettük kampányvideónkat, melyben elhangzanak a működéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók és a befektetéssel megcélzott növekedési tervek. A videó rövid verziója megtekinthető itt: https://youtu.be/oFkeMdiaDFA,  a teljes változat pedig kampányunk weboldalán: https://app.tokeportal.com/projects/meety.

A találkozón vendégünk volt egyik bérlő Ügyfelünk, egy fogászati klinika képviselője, Gurzó Emese, a SolDent Hungary Kft. ügyvezetője. „Budán, a II. kerületben van a rendelőnk. Van egy 5-6 fős értékesítési csapatunk, akik home office-ban dolgoznak. Pár hónapja megfogalmazódott az igény, hogy a home office-t ki kellene egészíteni személyes találkozásokkal, belső tréningekkel. Olyan irodát kerestünk, amely közel van a rendelőnkhöz. A Meety-nél több megfelelő irodahelyiséget is találtunk, ahol hetente-kéthetente össze tudunk ülni. 3-4 hónapja dolgozunk a Meety-vel, nagyon szépen alakul az együttműködés, az ügyfélszolgálat segítőkész, hamar kapunk válaszokat.” – mondta el Gurzó Emese, aki hozzátette még, hogy internetes kereséssel jutott el a Meety-hez.

Vendégünkhöz hasonlóan egyre több cég bérel helyszínt rajtunk keresztül pár órára, egy-egy napra – már átléptük a 350 regisztrált Ügyfelet.

A bérlő Ügyfelek között az utóbbi időben egyre több külföldi cég is felbukkan. „Nagyon örülünk a sok visszatérő bérlőnek” – mondta el Flanek Éva helyszín koordinációs menedzser a találkozón, és hozzátette: „van olyan Ügyfelünk is, aki hónapokra előre, heti 4 órára lefoglalt két egymás melletti termet, és olyanoknak is tudtunk segíteni, akiknek négy különböző méretű teremre volt szükségük egyidőben.”

Megint felkerültek új helyszínek a legutóbbi találkozó óta: a XIII. kerületben a Nyugati tér környékén, az I. kerületben az Erzsébet híd budai hídfőjénél és a III. kerületben, a Tímár utcában. Tárgyalunk V. kerületi tárgyalótulajdonossal, a XIV. kerületben egy egész irodaház üzemeltetőjével és egy XI kerületi leendő Partnerrel is.

Beszéltünk a fizetési módokról is, melyekből jelenleg a bankkártyás fizetés és az átutalás működik, de tervben van a PayPal és a prepaid lehetőség bevezetése is hosszabb távon.

Úgy látjuk, hogy a rövid távú terembérlés iránti igény folyamatos, és egyre nő az üzleti világban. Ennek okai többek között, hogy nem minden cégnél van az éppen tervezett eseményre alkalmas terem, sőt, az is egyre gyakoribb, hogy nincs állandó irodája, tárgyalója a cégeknek (pl. mert mindenki home office-ban van), viszont bizonyos rendszerességgel szükségük van megfelelő helyszínre. Mivel a másik oldalon sok a kihasználatlan kapacitású terem, a kereslet és a kínálat összekötésével mindenki jól jár – igazi win-win-win szituációról van szó.

A Meety több okból nagyon jó befektetési célpont:

  • A sharing economy területén működünk, amely egy (jó értelemben) felkapott és növekvő terület.
  • A Meety nem egy klasszikus startup, nem csak egy ötlet, hanem egy működő vállalkozás, valós ügyfelekkel, és létező, folyamatos bevétellel. Ráadásul a Meety-ben egy tapasztalt csapat dolgozik, akár a cégvezetési, akár az üzletkötési képességeket nézzük.
  • Exit esetén a potenciális felvásárlónak – például rendezvényszervezői vagy ingatlanos területről érkező cégnek, vagy külföldi érdeklődőnek – komoly értéket jelentenek az eddig elért eredményeink és a Meety-ben lévő lehetőségek.
Pénznem
  • HUF (Ft)
  • EUR (Eur)
Nyelv választás
  • HU
  • EN