BSZF

A Bérlői Szerződési Feltételek (BSZF) dokumentum az alábbi linken érhető el:

BSZF_Meety_230123

 

Kivonat a BSZF-ből - néhány gyakorlati tudnivaló a foglaláshoz:

 • "A regisztráció a foglalás elengedhetetlen feltétele." A weboldalt, valamint a tárgyalók információs adatlapját azonban regisztráció nélkül is lehet böngészni.
 • A foglalást előre szükséges kifizetni.
  "A foglalások tekintetében a foglalási díj kiegyenlítésére banki átutalás (előre utalás) vagy bankkártyás fizetés útján van lehetőség."
  "A díjfizetés elengedhetetlen feltétele a tárgyaló foglalásának és igénybevételének."
 • "Banki átutalással történő fizetés menete:
  1. Adja le foglalását az Átutalás (előre utalás) fizetési módot kiválasztva.
  2. Miután Partnerünk visszajelzi számunkra, hogy tudja Önt fogadni, kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, illetve egy elektronikus számlát tartalmazó e-mailt.
  3. Utalja el a végösszeget a számlán szereplő számlaszámra legkésőbb a megadott fizetési határidőig,. A közlemény rovatba ne felejtse el feltüntetni a számla sorszámát."
 • "Bankkártyás fizetés menete:
  1. Adja le foglalását a Bankkártyás fizetés fizetési módot kiválasztva.
  2. Kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, illetve egy elektronikus számlát tartalmazó e-mailt.
  3. Az e-mail-ben szereplő link átirányítja Önt a bankkártyás fizetési felületre, ahol ki tudja fizetni a számla ellenértékét."
 • "Ügyfél foglalásonként 2.000 Ft + áfa adminisztrációs díjat fizet Szolgáltatónak e-mail-es, telefonos vagy chat felületen keresztül leadott foglalás esetén. Amennyiben Ügyfél regisztrál a Weboldalra és a foglalást a Weboldalon keresztül végzi, úgy Szolgáltató az adminisztrációs díj felszámításától eltekint.
  Szintén eltekint a Szolgáltató az adminisztrációs díj felszámításától, ha a foglalni kívánt terem csak "egyedi ajánlat alapján" érhető el, illetve Ügyfél olyan további szolgáltatásokat is igénybe kíván venni a helyszínen, amelyek a weboldalon keresztül nem foglalhatók (ilyenek különösen a plusz díjért kérhető catering igények).
  Egyedi megállapodás alapján az adminisztrációs díjtól ugyancsak eltekinthet szolgáltató."

A kivonat elolvasása nem elégséges feltétele a foglalásnak. A foglaláshoz feltétlenül szükséges a fent elérhető teljes BSZF megismerése és elfogadása. Az elfogadásra a konkrét foglaláskor van mód.

Pénznem
 • HUF (Ft)
 • EUR (Eur)
Nyelv választás
 • HU
 • EN