Mi mindent tud a Meety foglalási naptára?

A Meety naptár funkciójával termenként követhető, hogy azok mikor foglaltak, illetve szabadok. Kiadó Partnereink a rajtunk keresztüli foglalásokon kívül saját, belső foglalásaikat is egyszerűen vezethetik benne, akár a meglévő naptárjuk szinkronizációjával.

meety naptár bérlő

Minden teremhez tartozik egy "foglalási naptár", mely megmutatja, hogy mikor szabad még az adott helyszín. Akár mobiltelefonon, akár számítógépen egyszerűen bejelölhető a foglalni kívánt időszak, és elindítható a foglalás vagy ajánlatkérés.

A termeknél minimum foglalási időt állít be a Kiadó Partner - a naptár figyelmeztet, ha ennél rövidebb időt próbálunk lefoglalni.

A másik, gyakran használt paraméter az óradíj/napidíj váltópont, mivel a helyszínek beállíthatják, hogy hány óra foglalástól lép érvénybe náluk a napidíj. Ilyenkor a rendszer automatikusan a megfelelő díjjal számol: nem az óradíjat szorozza a lefoglalni kívánt órák számával, hanem a megfelelő ponton átvált a napidíjra, ami nem emelkedik tovább, ha hozzáfoglal a bérlő további órákat.

Kiadó Partnereink a Meety-bérléseken kívül egyszerűen vezethetik akár saját, belső foglalásaikat, akár a máshonnan érkező igényeket. A látogatók számára ilyenkor csak annyi látszik, hogy nem foglalható a terem, de a Partner "my Meety" felületén tetszőleges megjegyzéssel, és más színnel jelennek meg az ilyen foglalások. Ez a funkció kényelmes lehet azok számára, akiknek eddig nem volt erre megfelelő naptáruk, vagy nem elégedettek azzal.

meety naptár kiadó

A naptárszinkronizáció funkcióval számos, gyakran használt naptárformátumban vezetett adattal könnyedén "összefésülhető" a Meety naptára, így nem kell külön-külön, kézzel, duplán felvinni a különböző foglalásokat. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy, ha a saját tárgyalónkat például egy belső megbeszélésre befoglaljuk az általunk használt naptáralkalmazásban, akkor a Meety naptárában is foglaltnak jelzi a rendszer az adott időpontot, azaz nem lehet ide foglalni. Ugyanez visszafele is működik: a Kiadó Partner saját naptár alkalmazásába (pl. Outlook) beimportálható az adott terem Meety naptára, és így abban is látszanak a weboldalunkon keresztül érkező foglalások.

Pénznem
  • HUF (Ft)
  • EUR (Eur)
Nyelv választás
  • HU
  • EN